Un ofiţer de marină face SENZAŢIE PE INTERNET! Cauza care a creat atâta vâlvă printre fani (FOTO)

Lasse Matberg a devenit cunoscut în lumea întreagă după ce câteva fotografii cu el au devenit virale. Pozele nu sunt nici compromițătoare, nici ciudate, ci pur și simplu îl prezintă pe Lasse în diferite ipostaze obișnuite. Și atunci, de ce s-au răspândit atât de repede online și au creat atâta vălvă? Pentru că Lasse arată foarte bine, scrie elli.ro.

lasse 2

Lasse Matberg este ofițer în marina norvegiană și a devenit o adevărată senzație datorită fotografiilor sale. De fapt, nu neapărat datorită fotografiilor, ci modului în care arată. Mulți dintre fanii săi din online spun că ar semăna cu zeul norvegian Thor, într-o variantă mult mai modernă și…cu abdomenul sculptat. Părul lui lung, mușchii bine definiți, au făcut multe femei să suspine atunci când au văzut fotografiile. De fapt, Lasse spune că ar fi primit și multe cereri în căsătorie din partea fanelor sale, ceea ce îl flatează peste măsură.

Chiar și așa, Lasse spune că modul în care a arătat nu i-a ajutat prea mult atunci când era copil. Și asta pentru că toți colegii râdeau din cauza dinților strâmbi pe care îi are. "Am fost mereu un băiat destul de înalt, am fost căpitanul echipei de fotbal, eram în gașca în care trebuie, ca să zic așa, dar nu am fost niciodată popular. Nu am avut cum, din cauza dinților pe care îi aveam. Erau așa de mari, încât nu puteam să îmi țin gura închisă practic", spune el. Tot Lasse completează, spunând că toți colegii lui îi făceau iepuraș, din cauza dinților pe care îi avea.

lasse3Chinul lui

Matberg a luat sfârșit acum, din fericire. Are 381.000 de fani pe Instagram, care îi urmăresc orice postare și a deveni o adevărată senzație la numai 30 de ani pentru toate doamnele din întreaga lumea.

Legat de acest lucru, Lasse spune cu modestie: "Este o adevărată nebunie, sunt doar un tip obșinuit, din mijlocul pustietății, din Norvegia. Eram un necunoscut până de curând. Acum nu pot să ma duc de la mașină la cafenea fără a fi urmărit de 1.000 de oameni".

lasse 1

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu