Un nou trend: Moldovenii aleg să spună adio burlăciei într-o călătorie memorabilă

Embed:
Filmele de la Hollywood au lansat un trend printre tinerii moldoveni, care au început să acorde atenţie sporită petrecerilor dinainte de nuntă. Mulţi aleg să spună adio burlăciei într-o călătorie memorabilă organizată împreună cu prietenii. Reprezentanţii agenţiilor de turism spun că numărul celor care optează pentru asemenea sejururi creşte cu 10 la sută anual. Una dintre miresele care a organizat o vacanţă de acest fel este Tatiana.

"Cred că toată viaţa mi-am imaginat nunta mea, dar nu am visat atât de mult la nuntă, cât la petrecerea burlăciţelor în afara ţării."

Tânăra a mers cu prietenele în staţiunea Kemer din Turcia, unde a avut parte de o vacanţă de zile mari. Ea spune că a planificat petrecerea încă acum un an.

Reprezentanţii agenţiilor de turism spun că ofertele sunt tentante, pentru că uneori preţurile pentru o vacanţă de o săptămână sunt similare celor pentru o noapte într-un club de noapte în Capitală.

"Dacă mergem într-un club de noapte, aceleaşi preţuri la produse sunt scumpe, dacă să luăm un club ceva mai prestigios şi mai este şansa ca nu toţi să-şi dorească să se distreze exact în acea zi", a spus administratorul agenţiei de turism, Artiom Neaga.

Sunt populare şi vacanţele de tip city break, în special în Amsterdam. Preţul pentru un weekend în acest oraş, care include bilete de avion şi cazare, este de aproximativ 500 de euro pentru o persoană.

"De regulă îşi iau excursii pe timpul de zi, iar seara merg în cluburi pentru distracţie până dimineaţa aşa ca în filme", a spus administratorul agenţiei de turism, Ion Curmei.

Printre destinaţiile preferate de moldoveni pentru petrecerea burlacilor se numără Turcia, Egipt şi Olanda.
loading...

Lasă un comentariu