Un nou spectacol de forţă în cuşcă la Chişinău! A cincea ediţie a turneului "Eagles Fighting Championship"

Embed:

Un nou spectacol de forţă în cuşcă la Chişinău! Asociaţia FEA va organiza a cincea ediţie a turneului de arte marțiale mixte "Eagles Fighting Championship".

Cea mai aşteptată luptă va fi confruntarea pentru centura categoriei de până la 62 de kilograme dintre moldoveanul Mihai Sârbu şi ucraineanul Dmitro Prîdîbailo.

"Sunt pregătit şi aştept cu nerăbdare lupta. Vreau să câştig centura. Ea trebuie numaidecât să rămână acasă", scrie luptătorul de MMA, Moldova, Mihai Sârbu.

"Sper să obțin victoria, îmi doresc mult să înving. Altfel - nici nu eram aici! Nu în fiecare zi am parte de astfel de ocazii, aşa că vom lupta."

În cadrul galei sunt programate şi semifinalele categoriei de până la 66 de kilograme. În prima dintre ele, moldoveanul Daniel Filipschi se va confrunta cu polonezul Sebastian Rajewski.

În a doua semifinală, Radu Mihăiţă din România se va duela cu ucraineanul Andrii Krasnikov. Câştigătorii celor două confruntări vor lupta în luna mai pentru centura de campion în această categorie de greutate

La turneul MMA Fighting Championship, care va avea loc pe 20 mai la Chişinău, sunt programate 12 lupte la diverse categorii de greutate.

"Ne aşteaptă un turneu interesant, cu lupte încinse.Vom afla numele campionului în categoria de 62 de kilograme şi finaliştii în categoria de 66 de kilograme. Vom vedea şi multe alte lupte interesante."

Primul turneu "Eagles Fighting Championship" din acest an s-a desfăşurat în luna februarie. Vasile Botnaru a câştigat centura de campion mondial în versiunea "Eagles".

În finala categoriei de 77 de kilograme, Botnaru l-a învins pe Sergiu Barbăroşă. Ultimul va lupta la turneul de pe 20 mai împotriva lui Anatoliy Safronov.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu