Un nou şoc la Roland Garros! Surorile Williams au fost eliminate

Embed:

Un nou şoc la Roland Garros! Deţinătoarea trofeului, Serena Williams a fost eliminată în turul secund al celui de-al doilea turneu de Mare Şlem al anului. Americanca a fost învinsă de jucătoarea din Spania, Garbine Muguruza. Sora Serenei Williams, Venus, la fel a fost eliminată în runda a doua a competiţiei din Franţa. 

Serena Williams, numărul 1 mondial, a fost învinsă în turul doi la Roland Garros de Garbine Muguruza, scor 2-6 2-6, după un meci care s-a jucat o oră şi patru minute. Williams nu mai părăsise un turneu de Mare Şlem înainte de optimile de finală din 2012, atunci când a fost eliminată în primul tur tot la Roland Garros. 

Serena Williams a ratat astfel şansa de a câştiga al 18-lea titlu de Mare Şlem din carieră, totodată şi posibilitatea de a le egala pe legendarele Chris Evert şi Martina Navratilova.

În aceeaşi zi, sora Serenei, Venus Williams, la fel, a fost eliminată în turul doi. Favorita numărul 29 a competiţiei a fost învinsă de Anna Karolina Schmiedlova, din Slovacia, scor 2-6 6-3 6-4. Astfel, tenismenele care le-au eliminat pe surorile Williams vor juca între ele în turul trei la turneul de la Paris.

Eliminarea Serenei Williams este a doua mare surpriză de la Roland garros, după ce luni, chinezoaica Na Li, locul 2 mondial, a pierdut meciul din primul tur cu franţiuzoaica Kristina Mladenovic. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu