Un nou scandal la Bălţi! Pisicile maidaneze au scos oamenii în stradă (VIDEO)

Scandal pe strada Alexandru cel Bun din municipiul Bălți. Mai mulți locatari se plâng că îndură miros insuportabil şi mizerie din cauza unor vecini care hrănesc zeci de pisici chiar la intrare în scara blocului, scrie btv.md.

Oamenii au ajuns la limita răbdării după ce pisicile s-au adăpostit în subsolul casei, unde și fără ele situația era deplorabilă.

Unii locatari susțin că mizeria din subsol nu este din cauza animalelor și afirmă că pisicile sunt utile pentru că prind șobolani.

Nu toți împărtășesc aceeași părere.

Porblema cu pisicile nărăvașe a ajuns în vizorul primăriei. Consilierul municipal, Elena Rîbac împrună cu locatarii blocului s-a adresat președintelul asociației de proprietari, pentru a identifica soluții de depășire a problemei. Ulterior, s-a dovedit că locatarii de aici se confruntă cu un șir de probleme, pe lângă cea cu pisicile.

Președintele asociației, Alexandr Gustoi, afirmă că blocul de pe strada Alexandru cel Bun 30 are datorii de zeci de mii de lei și respinge acuzațiile la adresa sa.

Cât despre cazul pisicilor maidaneze, acesta susține că nu ține de competența sa. Tot ce poate face este să închidă accesul animalelor în subsol.

Problema mizeriei din subsol nu va fi rezolvată la fel de curând. Gunoiul ar urma să fie evacuat abia la începutul lunii mai.

La finele întâlnirii, oamenii au depus zeci de cereri cu referire la salubrizarea curții și întreținerea blocului locativ, în speranța că vor fi auziți.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu