Un nou record: Tablou din boabe de cafea

Embed:

A folosit peste 140 de kilograme de boabe de cafea şi a realizat cel mai mare tablou din mosaic din lume. Este vorba despre Saimir Strati, un artist albanez, a cărui capodoperă a intrat în Cartea Recordurilor. Eroii lucrării, numite "O lume, o familie, un bob de cafea" reprezintă cele cinci continente.

Strati a folosit peste un milion de boabe de cafea pentru a-i aduna la un loc, într-un imens mozaic, pe artişti din diferite colţuri ale lumii. Eroii operei sale sunt un dansator brazilian, un toboşar japonez şi unul african, un cântăreţ american de country şi un acordeonist european.

"Subiectul acestei piese este lumea văzută ca o familie. "O lume, o familie, un bob de cafea". Am pus cinci caractere reprezentative pentru cinci continente şi care au ca scop să aducă mai multă iubire şi unitate în lume,"

Aceasta este a şasea operă a artistului albanez, omologată de Cartea Recordurilor Guiness. Strati a mai realizat portretul lui Leonardo Da Vinci din cuie şi cel al starului american Michael Jackson din pensule.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu