UN NOU PROTEST AL ŞOFERILOR. Transportatorii nu pot obţine autorizaţii de import şi export

Embed:

Transportatorii de mărfuri anunţă organizarea unui nou protest în Capitală. Şoferii se plâng că autorităţile nu au întreprins nimic după protestele de acum cinci zile şi spun că în continuare întâmpină dificultăţi la primirea autorizaţiilor pentru importul şi exportul de mărfuri.

De această dată, la manifestaţia din Chişinău vor veni şi transportatorii de mărfuri din nordul ţării. Şoferii de TIR-uri îşi vor da întâlnire la intrările din Capitală şi chiar ar putea să blocheze unul dintre traseele naţionale.

Aceştia spun că sunt nevoiţi să iasă în stradă, deoarece nu li s-a permis să protesteze paşnic, în Piaţa Marii Adunări Naţionale, şi pentru că problemele lor au rămas nerezolvate. Oamenii susţin că s-au adresat autorităţilor de nenumărate ori, însă fără succes.

Amintim că ieri, la Ministerul Economiei şi Infrastructurii a avut loc o şedinţă la care urma să fie discutată şi problema transportatorilor. Însă aceasta s-a desfăşurat cu uşile închise, iar presa nu a fost anunţată nici despre ora la care trebuiau să înceapă discuţiile.

Ministrul Vadim Brînzan a refuzat să spună ce soluţii are pentru transportatori, iar când jurnaliştii i-au adresat întrebări, el a preferat să o ia la sănătoasa.

" - Despre proteste vă rog!

- Care proteste? -

Despre protestele şoferilor de TIR-uri.

- Domnule Brînzan, două secunde!"

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu