Un nou miracol la Lourdes. O călugăriţă cu grave probleme de sănătate s-a vindecat după decenii întregi de probleme grave la coloană

Embed:
Un nou miracol la celebrul loc de pelerinaj de la Lourdes, din Franţa. O călugăriţă care se deplasa doar cu ajutorul unui cărucior cu rotile s-a vindecat după decenii întregi de probleme grave la coloană.

Bernadette Moriau a avut probleme de sănătate de când s-a născut. Cu timpul, boala s-a agravat şi femeia nu s-a mai putut deplasa decât cu ajutorul căruciorului. A fost operată de 2 ori, iar medicii au declarat-o invalidă în 1980. Pentru a suporta durerile puternice de coloană, călugăriţa lua doze mari de morfină şi purta un neurostimulator.

Asta până în 2008, când Bernadette Moriau a fost în pelerinaj la Lourdes, un loc sfânt pentru religia catolică. Atunci a auzit o voce care îi spunea să renunţe la dispozitivele de mers.

"Spre surprinderea mea, când mi-am dat jos corsetul şi atelele, piciorul mi s-a îndreptat şi m-am putut mişca fără să mă doară."

Călugăriţa a renunţat la cărucior şi la morfină, iar controalele medicale au confirmat că nu avea probleme la coloană. Experţii Biroului de Observaţii Medicale de la Lourdes au stabilit că vindecarea ei nu are o explicaţie medicală.

"Eu sunt aceeaşi. Nu am niciun merit. Nu sunt o vedetă, sunt tot o călugăriţă."

Oraşul Lourdes a devenit loc de pelerinaj după ce Fecioara Maria i s-a arătat unei fetiţe în anul 1858. De atunci, zeci de milioane de catolici au venit să se roage pentru sănătate. Vindecarea călugăriţei franceze este cel de-al 70-lea miracol confirmat ca urmare a intervenţiei divine la Lourdes.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu