Un nou MASACRU pe şosea. Trei oameni au ARS DE VII într-un grav accident pe traseul Nisporeni-Mileşti

Embed:

Un grav accident rutier s-a produs în această seară, în apropiere de Nisporeni. Patru oameni au murit, iar doi au ajuns la spital în urma unui grav accident de circulaţie produs pe traseul Nisporeni-Mileşti.

Pompierii din raionul Nisporeni au fost alertaţi în jurul orei 20:46 să intervină până localitatea Păruceni. Pe traseul Nisporeni-Milești un automobil de model "Nissan" s-a izbit într-un copac, iar în urma impactului a luat foc.

 Ofițerul de presă al Serviciului Situațiilor Excepționale, Liliana Pușcașu a declarat pentru Publika.md: "Un automobil marcă Nissan s-a izbit într-un copac. În urma impactului, autovehicolul a luat foc, iar trei persoane au ars de vii, iar a patra a fost aruncată din maşină. Ultimele două persoane din maşină au ajuns în stare gravă la spital, cel mai probabil sunt internate la Nisporeni. Bilanţul final este de patru morţi şi doi răniţi. Cu mai multe detalii şi imagini video vom reveni în orele următoare", a declarat pentru Publika.md, Liliana Puşcaşu.

Pompierii au rămas la fața locului pentru descarcerarea corpurilor neînsuflețite carbonizate și pentru spălarea traseului de combustibil. La fața locului a venit și Laboratorul experimental antiincendiar pentru cercetarea circumstanțelor incendiului. În teren au intervenit și echipaje ale Inspectoratului național de patrulare și ale Serviciului medical de urgență. Toate circumstanțele urmează să fie stabilite.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu