Un nou magazin social, inaugurat în oraşul Ceadîr-Lunga (VIDEO)

Embed:

Motiv de bucurie pentru vârstnicii din oraşul Ceadîr-Lunga. În localitate a fost deschis primul magazin social, iar zeci de bătrâni au făcut coadă, din prima zi, pentru a cumpăra produse mai ieftine.

Proiectul face parte din programul formaţiunii de extindere a rețelei de magazine sociale.

Pensionarii s-au grăbit să cumpere produse de primă necesitate. Ei sunt mulțumiți că vor avea parte de alimente calitative la preţuri accesibile. Produsele alimentare din acest magazin, costă, în medie, cu 20 la sută mai puţin, decât în marketurile obişnuite. Cea mai solicitată este, deocamdată, pâinea, care costă doi lei:

"Suntem foarte bucuroşi, pentru că aici e mai ieftin. Noi suntem pensionari. Preţurile sunt cu mult mai mici decât în alte magazine. Colţunaşii cu carne, de exemplu, smântâna, pâinea, totul e mai ieftin."

"Pâinea se vinde la un preţ foarte bun. La piaţă se vinde cu 6, 7, 8 lei, dar aici costă 2 lei."

"Preţurile de aici sunt foarte bune. Sunt pensionar şi vorbesc din numele tuturor pensionarilor. Este foarte binevenit acest magazin."

La eveniment a fost prezentă şi Inna Popenco. Membrul "Partidului Şor" afirmă că pensionarii merită o bătrâneţe frumoasă:

"Noi am promis, noi facem şi arătăm încă odată că "Partidul Şor" are responsabilitate faţă de promisiunile făcute şi faţă de oameni. Noi avem grijă de oameni. Noi vom face mai mult de o sută de magazine sociale în întreaga ţară cum şi am promis."

Următoarele magazine sociale vor fi deschise, în această săptămână, în satul Ivancea din raionul Orhei şi în sectorul Râşcani al Capitalei. În total, în ţară urmează să fie deschise o sută de astfel de magazine.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu