Un nou incident la Festivalul de Film de la Cannes. Un bărbat a tras cu gloanţe în apropierea unui platou de filmare

Embed:

Incidentele se ţin lanţ la Festivalul de Film de la Cannes. Un bărbat a tras două gloanţe oarbe în aer în apropiere de platoul de filmare al postului Canal+, care transmitea un reportaj de la eveniment. Potrivit informaţiilor, nimeni nu a avut de suferit, iar suspectul a fost arestat de forţele de ordine.

În timp ce repoterii postului Canal+ îi intervievau pe actorii Christoph Waltz şi Daniel Auteuil, au fost trase două focuri dintr-un pistol de alarmă, iar forţele de ordine au reuşit să-l imobilizeze rapid pe suspect.

"Agenţii de pază ai programului 'Grand Journal' au sărit peste bariere, au trecut printre mulţime şi l-au doborât pe bărbat la pământ", a spus o persoană.

"Am auzit strigăte şi toţi ne împingeau. Câţiva oameni au căzut. S-a creat haos", a menţionat o altă persoană.

Potrivit autorităţilor, asupra bărbatului au mai fost descoperite o grenadă falsă şi un cuţit. Acesta este al doilea incident din timpul Festivalului de la Cannes, după ce, vineri, producătorul de bijuterii Chopard a confirmat că mai multe bijuterii au fost furate de la un hotel din centrul oraşului. Reprezentanţii companiei au anunţat că valoarea podoabelor este mult mai mică de un milion de dolari, cifră vehiculată de presă. Bijuteriile furate nu fac parte din colecţiile ce urmau să fie purtate de actriţe la eveniment.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu