Un nou deputat în fracţiunea PCRM. "Am mult de muncit, o să-mi fie foarte greu"

Embed:

Fracţiunea PCRM are un nou deputat. Curtea Constituţională a validat, astăzi, mandatul candidatului supleant pe lista Partidului Comuniştilor, Mihail Barbulat. Funcţia de parlamentar a devenit vacantă după decesul deputatului Zinaida Chistruga.

"Curtea Constituţională hotărăşte: Se declară ales domnul Mihai Barbulat, în calitate de deputat în Parlamentul Republicii Moldovei pe lista PCRM cu validarea mandatului", a declarat preşedintele Curţii Constituţionale, Alexandru Tănase.

Barbulat spune că este pegătit să preia funcţia de deputat. În acelaşi timp, recunoaşte că are emoţii, întrucât ocupă pentru prima dată fotoliul de parlamentar.

"Toate proiectele mele se încadrează şi sunt echivalente cu cele ale fracţiunii din care fac parte. Ca şi fiecare om am emoţii în astfel de situaţii. Ştiu că o să-mi fie foarte greu, o să am foarte mult de muncit ca să ajung la nivelul doamnei Zinaida Chistruga", a menţionat Barbulat.

Până acum, Mihail Barbulat, a activat în cadrul Academiei de Ştiinţe a Moldovei. El a mai deţinut funcţiile de şef al Serviciului Protocol al Aparatului preşedintelui ţării în perioada 2001-2005, dar şi ambasador al ţării noastre în Turcia. Barbulat s-a născut în 1971, este căsătorit şi are doi copii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu