Un nou caz de intoxicare cu monoxid de carbon. O familie din capitală a ajuns la spital din cauza cazanului instalat cu abateri

Embed:

O familie din Capitală a fost internată aseară la Spitalul de Urgenţă după ce s-a intoxicat cu monoxid de carbon. Potrivit Serviciului Situaţii Excepţionale, mama şi cei doi copii ai săi minori au avut de suferi din cauza cazanului de gaz care a fost instalat cu abateri.

În prezent, familia se află în afara oricărui pericol. Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale recomandă oamenilor să fie prudenţi atunci când folosesc instalaţiile de gaz şi cele de încălzire. Şi asta pentru că, de la începutul acestui an, o persoană a decedat în urma intoxicării cu monoxid de carbon, iar alte şase au ajuns la spital.

"În seara zilei de ieri, pe 18 ianuarie, serviciul 901 a fost anunţat de serviciul medical de urgenţă că în jurul orei 23.00 au fost internaţi trei oameni, dintre care doi minori de 10 şi 16 ani cu diagnosticul de intoxicaţie cu monoxide de carbon. S-a întâmplat pe strada Bălănescu 46 din Capitală", a declarat ofiţerul de presă al Serviciului Situaţiilor Excepţionale, Diana Ţurcanu.

Publika.md aminteşte că la 25 decembrie trei oameni, inclusiv o fetiţă de 12 ani, din satul Costeşti raionul Ialoveni au fost găsiţi morţi în propria casă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu