Un nou atentat comis de teroriștii grupării "Statul Islamic": Nouă oameni au fost ucişi

Embed:

Teroriștii grupării "Statul Islamic" continuă să facă victime. Nouă oameni, inclusiv cinci străini, au murit într-un atentat comis în oraşul libian Tripoli. Potrivit surselor din cadrul serviciului de securitate din Libia, patru kamikaze au deschis focul şi s-au aruncat în aer în hotelul "Corinthia" din localitate. 

În hotelul atacat sunt cazați, de obicei, diplomați, oficiali guvernamentali și străini. Un polițist care a supraviețuit atentatului a spus că unul dintre kamikaze l-a atacat cu o bombă, însă aceasta nu a explodat.

"Doi oameni înarmați cu explozibil s-au îndreptat spre mine. Din fericire, am scăpat nevătămat. Unul dintre ei a explodat, iar altul nu", a spus o victimă.

Doi cetățeni filipinezi, un american, un francez şi un sud-coreean au fost ucişi în atacul islamist, au anunţat surse din cadrul serviciilor de securitate. Deocamdată, nu se știe dacă celelalte patru victime sunt civili sau sunt autori ai atacului.

Jihadiști afiliați grupului terorist "Statul Islamic" au început să se infiltreze în Libia din anul 2011, atunci când în țară a fost declanșat un război civil.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu