Un nou acord dintre ACUM şi PSRM ar putea fi semnat săptămâna viitoare. Documentul va fi CONTRASEMNAT şi de Igor Dodon

Embed:

Un nou acord dintre PSRM şi Blocul "ACUM" ar putea fi semnat săptămâna viitoare. Totodată, documentul va fi contrasemnat de şeful statului Igor Dodon.

"Eu cred că suntem la ultima etapă de semnare a acestui acord între două componente ale guvernării mă refer la PSRM și Blocul ACUM. Cel mai probabil acest acord va fi contrasemnat și de președintele țării, ca suport pentru implementarea acestor reforme”, a declarat Igor Dodon .

Şeful statului a mai spus că noul acord prevede mai multe compartimente, precum cel de politica internă, reforme, activitatea în Parlament, alegerile locale și politica externă.

ACUM şi PSRM au convenit că nu vor accepta traseismul politic şi că va fi semnat un pact de neagresiune la alegerile locale din 20 octombrie.

"În societate se discută că sunt opinii diferite între Guvern și Președinție, vreau să vă spun că luni în proporție de 90-95% am găsit limbă comună pe toate elementele”, a mai spus Igor Dodon.

Publika.md precizează că Blocul "ACUM" deocamdată nu a venit cu o reacţie oficială despre semnarea unui nou acord cu PSRM. Totodată, unii deputaţi din cadrul ACUM s-au arătat împotriva prelungirii acordului. 

Lasă un comentariu