UN NOU ACCIDENT în CURBA MORȚII de la Bursuc: O maşină S-A RĂSTURNAT pe şosea (VIDEO/FOTO)

Embed:

Accident grav în apropierea satului Bursuc, raionul Nisporeni. Un automobil s-a răsturnat pe şosea, după ce s-a izbit violent într-un TIR.

Potrivit ofiţerului de presă a Inspectoratului de Poliţie Nisporeni, Cristina Vicol, unul dintre şoferi a ieşit la depăşire într-o curbă, a derapat de pe traseu şi s-a izbit într-un TIR care venea din sens opus. Din fericire, soţia acestuia care era pe bancheta pasagerului a scăpat doar cu răni uşoare.

Din imaginile filmate de un martor ocular se vede că maşina acestuia a fost făcută zob.

Celălalt şofer, în vârstă de 45 de ani, nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

"Veneam de la vama Leuşeni şi mergeam spre Chişinău, la terminal. A ieşit pe contrasens şoferul. Am frânat dar el drept, a intrat în TIR. Era într-un rând cu maşinile, nu ştiu cum nu m-a observat. Eu am frânat cât am putut, dar dacă am 22 de tone se duce. I-am smuls eu pe amândoi, sărmanul era atins piciorul la el. Soţia e bine, a mers singurică, s-a ţinut pe picioare", a explicat şoferul TIR-ului.

Şoferul care va fi găsit vinovat va primi o amendă de 1.500 de lei şi şase puncte de penalizare. 

PUBLIKA.MD aminteşte că, în luna septembrie, tot în apropiere de satul Bursuc a avut loc un alt accident grav. Două automobile s-au ciocnit violent. Impactul a fost atât de puternic, încât șoferul automobilului, care nu a cedat trecerea celuilat vehicul, a decedat. De asemenea, trei persoane s-au ales cu diverse răni.

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu