Un muzeu din SUA ne arată faimosul Mercedes 600 al actorului Jack Nicholson

Toate Mercedes-Benz-urile 600 sunt speciale, un număr mare dintre ele fiind deținute de persoane foarte importante în plan mondial. De asemenea, există și Mercedes-uri 600 foarte renumite, unul dintre ele fiind cel din galeria de imagini de mai jos.

Faimosul Mercedes 600 de culaorea mov aprins aparține muzeului Petersen Automotive din Los Angeles și are o istorie demnă de starurile Holywood-ului. Creată în anul 1972, limuzina germană a fost proprietate a renumitului actor Jack Nicholson. Datorită aspectului regal al automobilului, acesta a jucat un rol important în filmul Vrăjitoarele din Eastwick (din 1987), în care Jack Nicholson l-a înrolat chiar pe Diavol.

Printre cei care au iubit maiestatea Mercedes-ului 600 au fost și liderii majorității țărilor din lume, limuzina germană fiind și astăzi (în forma generației W222) una dintre principalele limuzine a politicienilor mai multor țări.

Pe lângă aspectul său demențial, 600-le își onora pasagerii cu o suspensie reglabilă, un V8 de 6.3 litri și cu majoritatea sistemelor automatizate pentru a evidenția și mai mult exclusivitatea proprietarului. Printre rivalii acestui Mercedes se aflau doar cele mai scumpe modele Rolls-Royce. Producătorul german a asamblat 2 677 de unități, iar printre proprietarii lui 600 au fost și Elvis Presley, Hugh Hefner și chiar John Lennon.

Versiunea modernă a 600-lui condus de Jack Nicholson va debuta în luna noiembrie anul curent și va avea în denumirea sa și numele Maybach.

Mai multe imagini cu faimosul Mercedes 600 vedeţi pe AUTOSTRADA.MD.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu