Un motociclist a ajuns pe mâna poliției noaptea trecută. Tânărul nu s-a oprit la somarea polițiștilor

Embed:

Un motociclist de 18 ani a pus noaptea trecută pe jar poliția, după ce a fost somat să oprească, pentru că atât el, cât și pasagerul lui nu erau echipați corespunzător.

Tânărul a ignorat cerințele inspectorilor de patrulare, a continuat să circule cu viteză excesivă și a trecut la culoarea roșie a semaforului. Totul s-a întâmplat chiar pe bulevardul Ștefan de Mare.

„ - Motocicleta pe dreapta! Cum ai înțeles?
- Treceți uăi pe dreapta uăi! Ie sama. Urmărim motocicletă pe Bulevardul Ștefan cel Mare! Cum ați înțeles? Direcția de deplasare cerc pe albia la Buiucani, la moment ne aflăm la Universitatea de Medicină. trece la roșu. Ajunge la Creangă.”

În timpul urmăririi motociclistul a făcut o manevră periculoasă în speranța de a fugi de inspectori, însă a ajuns în mașina polițiștilor. Într-un final, șoferul și pasagerul au fost reținuți. S-a constatat că niciunul nu avea permis de conducere.

În urma accidentului nimeni nu a avut de suferit. Tânărul urmează să fie cercetat pentru nesubordonarea cerințelor poliției, încălcarea regulamentului circulației rutiere, dar și provocarea unui accident.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu