Un moldovean se zbate între viață și moarte după ce ce s-a băgat într-o fântână pentru a scoate un salam

Un bărbat din comuna suceveană Ipoteşti se zbate între viaţă şi moarte după ce a coborât în fântâna din curtea casei pentru a scoate un baton de salam şi o pungă de lapte, rămânând fără aer, scrie adevarul.ro.

Bărbatul obişnuia să-şi păstreze alimentele la rece în fântână. Când a vrut să scoată din fântâna o pungă cu lapte şi un baton de salam, a observat că găleata s-a rupt, iar cele două produse au ajuns pe fundul fântânii.

Astfel, suceveanul a evacuat apa din fântână cu ajutorul unei pompe, după care a chemat-o pe cumnata lui, pentru a-l ajuta să coboare în fântână să ia produsele.

Când a ajuns pe fundul fântânii, bărbatul a strigat la cumnata lui să cheme pe cineva în sprijin deoarece nu mai poate respira. Femeia a strigat după ajutor, în zonă aflându-se un vecin, împreună cu care l-a scos pe bărbatul rămas fără aer în fântână.

Acesta era inconştient, cei doi i-au făcut manevre de resuscitare şi au sunat la 112. La faţa locului a ajuns de urgenţă un echipaj SMURD, care a continuat manevrele de resuscitare. Bărbatul a fost dus la Spitalul Judeţean Suceava, unde a fost diagnosticat cu stop cardio – respirator resuscitat. Starea lui este în continuare una foarte gravă.


Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu