Un moldovean de 30 de ani a murit în faţa unui bar din Moscova. A vrut să salveze viaţa altui om

Embed:

Un moldovean, în vârstă de 30 de ani, a murit într-o încăierare în faţa unui bar din centrul Moscovei, Rusia. Tânărul a încercat să potolească o bătaie dintre mai mulţi indivizi, dar a primit un pumn în zona feţei. Lovitura a fost atât de puternică încât bărbatul a murit pe loc.

Martor a fost chiar soţia conaţionalului nostru, care îl ruga să nu se implice.

"Mereu când vedea pe cineva luat la pumni, îi sărea îi apărare. Şi de data aceasta a văzut şi s-a implicat. Într-un moment, tinerii parcă s-au liniştit, dar unul dintre ei a început să strige la o fată. Atunci, soţul meu iarăşi a intervenit. A fost lovit şi a căzut. Imediat s-a învinețit", a spus soţia victimei. 

Femeia a mai povestit că împreună cu soţul ei a sărbătorit în acel bar ziua de naştere a unei prietene. Conflictul din faţa localului a început exact în momentul în care cei doi se îndreptau spre taxi.

Incidentul a fost filmat de o persoană care se afla într-o maşină parcată în apropiere. Din imagini se vede cum tânărul care a murit a încasat câţiva pumni în faţă, apoi cade la pământ.

Medicii veniţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru a-l salva.

Individul care l-a lovit, în vârstă de 21 de ani, a fost reţinut şi interogat.

Anchetatorii spun că pedeapsa lui va depinde de rezultatele autopsiei. Asta deoarece poliţiştii nu exclud că moldoveanul ar fi murit din cauza unei maladii de care ar fi suferit.

Forţele de ordine au spus că toţi cei implicaţi în încăierare erau sub influenţa băuturilor spirtoase.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu