Un moldovean, complice în traficul internaţional de droguri, A FOST REŢINUT de mascaţi

Membrul unei grupări criminale, suspectat de complicitate în trafic internaţional de droguri, a fost reţinut pentru 72 de ore. Potrivit informaţiilor, individul de 32 de ani avea rolul de perfectare a actelor pentru afacerea organizată și desfășurată de alți doi cetățeni ai Israelului.

Pentru obținerea documentelor care ar dovedi legalitatea "afacerii", acesta a primit bani în sumă totală de 25.000 euro.

La domiciliul suspectului au fost descoperite o serie de acte care vor servi ca probe în cadrul examinării cauzei penale inițiate pentru circulația ilegală a substanțelor narcotice, psihotrope sau a analoagelor lor în scop de înstrăinare.

Dacă vor fi găsit vinovat, acesta riscă închisoare de la trei la şapte ani.

Poliția continuă să desfășoare măsuri operative de investigație în comun cu omologii din Israel pentru stabilirea și reținerea altor membri ai grupării infracționale.

CITEŞTE ŞI: Doi cetăţeni ai Israelului, REŢINUŢI pentru circulaţia ilegală a drogurilor (FOTO/VIDEO)

PUBLIKA.MD aminteşte că doi cetățeni ai Israelului de 45 și 60 de ani, membri ai unui grup infracțional specializat în trafic internațional de droguri au fost reținuți de poliție. Aceștia sunt arestați pentru 30 de zile.

Capul grupării, de 60 de ani, considerat unul din liderii traficanților de droguri din Israel, împreună cu un alt cetățean al Israelului, specialist în creșterea plantelor prin metoda hidroponică, au venit în Moldova sub pretextul fondării unei întreprinderi licențiate în creșterea plantelor medicinale. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu