Un moldovean care lucra în Israel A CĂZUT ÎN GOL de pe un şantier de construcţie (VIDEO)

Embed:

Un bărbat din Republica Moldova a decedat pe un şantier de construcţie din Israel. Acesta avea 31 de ani şi lucra în regiunea Petah Tikva scrie presa locală. Victima a căzut de la etajul şase. 

Imediat la locul tragediei a venit ambulanţa, însă a constatat decesul bărbatului.

Totodată, pe Facebook au apărut imagini video de la faţa locului, care au fost publicate de către moldovenii stabiliţi în Israel.

Contactat de postul nostru de televiziune, purtătorul de cuvânt al Ministerului Afacerilor Externe, Alexandru Roitman, a confirmat decesul tânărului moldovean şi a declarat că rudele victimei au fost informate despre nenorocire.

În prezent, reprezentanții misiunii diplomatice a Republicii Moldova colaborează cu autorităţile din Israel, pentru a repatria cât mai curând corpul neînsufleţit al bărbatului în ţara noastră. Cei de la Ministerul de Externe ne-au spus că nu pot oferi informaţii despre identitatea victimei, întrucât sunt date cu caracter personal.

Internauţii scriu că bărbatul este originar din raionul Sângerei şi muncea în Israel de patru luni. Acesta a lăsat în urmă soţia şi doi copii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu