Un model cu forme generoase a pozat în costum de baie! Fotografiile fac înconjorul lumii

Un model plus size american a avut curajul să se dezbrace în costum de baiepentru o ședință foto. Pe lângă faptul că fotografiile au devenit virale, mulți contestând faptul că tânăra nu are aptitudini de model și ar trebui să nu mai promoveze obezitatea morbidă, femeia s-a confruntat și cu un incident mai puțin plăcut.

Tânăra a fost „certată” atunci când s-a dezbrăcat și rămas doar în costum de baie. Anna O’Brien, în vârstă de 33 de ani, s-a confruntat cu un moment jenant.

Această participa la o ședința foto și a fost văzută îmbrăcată în acel mod de mai mulți trecători. Oamenii s-au simțit ofensați de felul în care arată femeia cu multe kilograme în plus și la un moment dat i-a fost cerut să se acopere.

Manechinul plus size se află în Las Vegas, și poză aproape de piscină unui hotel. Deși rezervase locul pentru câteva ore, chiar membrii din staff-ul hotelului i-au cerut să se îmbrace la loc. Totodată, ea era înconjurată și de alte femei care purtau doar petice în părțile intime.

Imediat ce a atras tot soiul de remarci răutăcioase și dezaprobatoare din partea trecătorilor, Anna O’Brien a postat pe contul sau de Instagram o imagine din timpul ședinței foto controversate. În dreptul imaginii ea a descris toate cele întâmplate, iar fotografia a strâns peste 30.000 de Like-uri din partea fanilor săi., dar și multe comenmtarii răutăcioase, scrie a1.ro

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu