Un model adolescent, cu sindromul Down, ia CU ASALT internetul (Galerie FOTO)

Un model de vârstă de 14 ani, cu sindromul Down, a luat cu asalt internetul, reușind să atragă atenția numeroaselor agenții de modeling doar cu imaginile postate de tânără pe Instagram. Se numește Georgia și are în spate o poveste de viață impresionantă.

"Totul a început ca o glumă. Am postat o fotografie cu ea pe Facebook și a fost un succes. Ideea a fost de a vedea cât de mult poate inspira și ceilalți copii care suferă de acest sindrom", a spus Rubia, mama tinerei, potrivit Daily Mail.

Acum Georgia are zeci de mii de fani pe Instagram, a devenit una dintre imaginile unui important brand de haine și este "curtată" de mai multe agenții de modeling pentru reclame și apariții în reviste.

S-a născut cu sindromul Down, i-a fost dificil să-și gasească prieteni pentru că la școală toata lumea o evita. A schimbat mai multe instituții de învățământ și din pricina "intârzierilor ei de dezvoltare" oamenii cu care interacționa ajungeau să dispară în cele din urmă.

Însă, în timp, Georgia a înțeles că tot ce trebuie să facă este să depășească orice prejudecăți și să încerce să ducă o viață normală.

"Astăzi ea este listată în cinci agenții de modeling, dar ceea ce a contat cu adevărat a fost Instagram și Facebook. Aici a devenit cunoscută în întreaga lume", mai spune mama tinerei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu