Un mod sănătos de viață! Angajați ai instituţiilor subordonate MAI au participat la un maraton, iar câștigătorii au fost premiați (FOTO)

Promovează modul sănătos de viață. 440 de angajați din toate instituțiile subordonate Ministerului Afacerilor Interne, au participat la Maratonul MAI 2018, desfăşurat la Orheiul Vechi.

Participanţii au parcurs distanțe de 14, 22 și 42 de km. La deschiderea evenimentului a fost prezent Secretarul de stat, Mihail Beregoi care a menționat despre importanța practicării sportului pentru angajații instituțiilor de forță, despre dezvoltarea și promovarea acțiunilor care vin să susțină modul sănătos de viață și să dezvolte spiritul de echipă, dar și despre efectul inițiativelor MAI implementate prin exemplul propriu al conducătorilor.

La final, participanții la Maratonul MAI și câștigătorii la curse au primit premii bănești, diplome și medalii de participare.

Evenimentul este organizat în premieră de Ministerul Afacerilor Interne și face parte dintr-un șir de acțiuni sportive menite să promoveze sportul și modul sănătos de viață.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu