Un minor din Capitală, REȚINUT. Fura BICICLETE din scările blocurilor de locuit (VIDEO)

Embed:

Un minor de 17 ani din Capitală a fost reținut de poliție fiind bănuit de comiterea unui şir de furturi de biciclete din scările şi curţile caselor de locuit , pe parcursul lunilor noiembrie 2018- ianuarie 2019. El a fost anterior judecat pentru fapte similare.

Individul sustrăgea bicicletele lăsate de proprietari fără supraveghere în scările blocurilor de locuit, pe timp de noapte. Momentul sustragerii bicicletelor a fost surprins de camerele de supraveghere.

În cadrul audierilor minorul și-a recunoscut vinovăția, comunicând forțelor de ordine că bicicletele sustrase le vindea la prețuri simbolice de 800 lei și 1000 lei. Preliminar s-a stabilit că, acesta ar fi sustras cel puţin nouă biciclete. Prețul real a bicicletelor fiind de la 3 500 lei la 19 000 lei.

Minorul este cercetat în stare de libertate pentru furt, infracțiune care prevede o pedeapsă cu amendă în mărime de la 32 000 lei la 67 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu