Un minor din Capitală, cercetat penal pentru un șir de furturi (VIDEO)

Embed:

Un minor în vârstă de 15 de ani, locuitor al Capitalei, reţinut de polițiști. Acesta este bănuit de comiterea mai multor furturi.

Primul caz a fost înregistrat la inspectoratul de poliție Ciocana, pe data de 11 octombrie, când suspectul a pătruns într-un liceu de pe strada Petru Zadnipru, prin forțarea geamului din termopan de unde acesta a sustras un laptop, cauzând un prejudiciu estimat la 7.200 lei.

Ulterior, la data de 12 octombrie, acesta a pătruns într-un magazin alimentar de unde a sustras produse alimentare și băuturi alcoolice.

Un alt caz a fost înregistrat la data de 21 octombrie, unde suspectul a pătruns într-un liceu de pe bd. Mircea cel Bătrân, unde dintr-o clasă de studii a sustras un telefon mobil de model "Samsung J5", cauzând victimei un prejudiciu de 5 500 lei.

Individul anterior a mai fost cercetat penal pentru infracțiuni similare. 

În cadrul audierilor el şi-a recunoscut vinovăţia, declarând poliţiştilor că a comis infracţiunile din lipsă de bani. Minorul este cercetat penal pentru furt, întrucât bănuitul este minor, acesta este cercetat în stare de libertate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu