Un minor de 17 ani, reținut de poliție pentru jaf. A furat geanta unei femei în amiaza mare (VIDEO)

Embed:

Un minor de 17 ani din Cricova a fost reținut de poliție fiind suspectat de comiterea unui jaf. Polițiștii au fost alertați de victimă după ce la intrarea în Oficiul Poștal din localitate, în mod deschis a fost deposedată de geanta în care se aflau bani, carduri bancare și actele personale.

Imediat la fața locului s-a deplasat grupul operativ a sectorului Râșcani, în stabilirea circumstanțelor. Astfel polițiștii stabilind că victimei în vârstă de 70 ani i-a fost cauzat un prejudiciu în sumă de 75 000 lei.

În urma acțiunilor speciale de investigații și urmărire penală suspectul a fost identificat și reținut de forțele de ordine. În cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vinovăția comunicând că a comis infracțiunea din lipsă de bani. Suspectul anterior a fost judecat pentru furt.

Actualmente el este cercetat penal pentru jaf, care conform legislaţiei în vigoare se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 7 ani.

Totodată, de ofițerii de investigație a sectorului Râșcani, sunt demarate activități de investigaţii în acest sens, privind complicitatea acestuia în alte cazuri analogice săvârşite pe teritoriul capitalei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu