Un minor de 16 ani din Capitală, reținut pentru comiterea mai multor furturi din automobile, magazine și oficii

Embed:

Un minor în vârstă de 16 ani din Capitală a fost reținut de ofițeri, pentru comiterea furturilor din automobile, magazine și oficii. 

Polițiștii au stabilit că minorul pe parcursul lunii ianuarie a comis cel puțin cinci furturi din sectorul Buiucani, unde a pătruns într-un magazin, în trei automobile prin deteriorarea geamurilor de unde a sustras bunuri materiale cum ar fi: telefoane mobile, portmonee în care se aflau actele de identitate, bani și în sucursala unei bănci de unde a sustras un telefon mobil, la preț de 1850 lei, acțiunile lui fiind susrprinse de camerele de supraveghere. 

Totodată forțele de ordine au stabilit că minorul a mai comis cel puțin 20 de furturi din automobile, magazine și oficii pe teritoriul Capitalei.

În cadrul acțiunilor procesual penale minorul și-a recunoscut vinovăția, iar despre bunurile sustrase a declarat că le vindea la un preț simbolic obținând un profit.

În acest context au fost iniţiate mai multe cauze penale pentru furt, faptă care prevede amendă în mărime de la 32.500 de lei la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani. Minorul este cercetat penal în stare de libertate.

Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor să-şi asigure bunurile personale corespunzător.

Individul anterior a fost cercetat penal de nenumărate ori pe infracțiuni analogice. 

loading...

Lasă un comentariu