Un minor a furat o maşină şi a ieșit la plimbare cu ea. Ce ghinion a dat peste el (VIDEO)

Embed:

Un minor de 16 ani din raionul Orhei a fost reținut fiind bănuit de furtul a două automobile.

Polițiștii au fost alertați în dimineața zilei de 16 mai, la orele 06:45, de proprietarii unităților de transport de model “Volkswagen ” și “Opel”, locuitori a satului Hulboaca a mun. Chișinău, că le-au fost răpite automobilele. La fața locului polițiștii au stabilit că proprietarul automobilului de model  “Volkswagen B4” l-a parcat la poartă iar dimineață a depistat lipsa acestuia. Proprietarul automobilului  “Opel”, a declarat forțelor de ordine că a parcat automobilul în ograda casei. În urma măsurilor întreprinse de polițiști automobilul “Volkswagen” a fost depistat la o distanță de 700 m de locuința proprietarului, iar automobilul “Opel” a fost depistat într-un lan de grâu din apropierea r-nului. Criuleni, acesta fiind accidentat.

Minorul și-a recunoscut vinovăția comunicând că au vrut să se plimbe. Este de menționat că minorul nu este la prima abatere anterior fiind judecat pentru infracțiuni similare

Minorul este cercetat penal în stare de libertate pentru răpirea mijlocului de transport, infracțiune care conform legislației în vigoare prevede o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 5 ani.

loading...

Lasă un comentariu