Un MILION pentru Chişinău! Cine este tânărul care vrea să-i ofere Capitalei un cadou deosebit

Până la 19 ani a trăit în Chişinău după care s-a mutat în SUA şi de atunci trăieşte în Sacremento, California. Gândurile şi dorul de casă nu s-a pierdut în timp, aşa că anul acesta Iurii Seretskii împreună cu prietenii săi au hotărât să-i ofere Capitalei de 581 de ani un cadou mai deosebit.

Fotografia mozaic care a adunat 200.000 de portrete şi a bătut recordul mondial a fost dedicată reginei Elisabeth II, scrie prime.md.

Iurii Seretskii a hotărât să bată acest record cu o altă fotografie mozaic în care apare Arcul de Triumf din Chişinău, iar din moment ce îi dăm zoom, putem observa chipurile locuitorilor Capitalei.

La momentul actual, fotografia mozaic creată de ei este alcătuită din circa 400.000 de poze, un record deja bătut. Totuşi inițiatorii vor să adune un milion de fotografii, care ar reprezenta o mică parte a locuitorilor din Chișinău.

Timp de jumătate de an au fost adunate fotografiile şi se pare că acest lucru n-a fost atât de simplu.

Nu toate fotografiile însă sunt acceptate. Dacă vreţi să vă regăsiţi şi dumneavoastră în acest colaj, aveţi toate şansele. Tot ce trebuie să faceţi este să expediaţi fotografia organizatorilor pe pagina lor de facebook, iar recordul mondial poate fi împărţit!

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu