Un miliardar din industria diamantelor MORT în timpul unei operaţii de mărire a penisului

Ehud Arye Laniado, în vârstă de 65 de ani, a suferit un atac de cord în timpul unei operații de mărire a penisului, la o clinică de pe Champs-Elysees, în Paris.

Moartea miliardarului a fost confirmată de compania pe care o deținea, Omega Dimonds, notează mirror.co.uk.  Potrivit Le Soir, complicaţiile din timpul operaţiei s-au dovedit fatale pentru bărbatul cu cetățenie dubă, belgiană și israeliană. 

Ehud Arye Laniadoa a suferit un atac de cord puternic în momentul în care medicii i-au injectat o substanță în penis.

"Rămas bun unui om de afaceri vizionar. Cu profunde tristețe confirmăm că fondatorul nostru Ehud Arye Laniado a murit", a transmis compania Omega Diamonds care are sediul în Antwerp, Belgia.

Un vechi prieten de al miliardarului care a dorit să rămână anonim a declarat după moartea lui Ehud că acesta era mic de statură și era mereu preocupat de cum este perceput de cei din jurul lui. Laniado avea cea mai scumpă casă din Monaco, valorând 30 de milioane de lire sterline, precum și o casă în Bel Air, Los Angeles, și era înconjurat tot timpul de modele și celebrități.

Deși nu este cunoscută averea exactă pe care o avea Laniado, este cunoscut faptul că în anul 2015 el a vândut cel mai scump diamant din lume, Blue Moon of Josephine, unui om de afaceri din Hong Kong, pentru suma de 48.4 milioane de dolari. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu