Un miliardar a dispărut fără urmă în Alpi. Ipoteza sumbră pe care o iau în calcul autoritățile

Mai multe echipe de salvare îl caută pe unul dintre cei mai bogați oameni din Germania, care a dispărut în timp ce schia în Alpii elvețieni, scrie digi24.ro.

Este vorba despre multimiliardarul Karl-Erivan Haub, moștenitorul imperiului de supermarketuri Tengelmann, transmite BBC. 

Miliardarul german Karl-Erivan Haub a dispărut în munții Alpi, în acest weekend, iar una dintre ipotezele autorităților iau în calcul că acesta ar fi putut cădea într-o crevasă. Acesta a fost dat dispărut după ce nu s-a mai întors dintr-o excursie la schi, iar apropiații spun că acesta era un schior experimentat și adora drumețiile pe munte, scrie Sky News.

La momentul dispariției, bărbatul în vârstă de 58 de ani se antrena pentru o cursă de schi, în regiunea Matterhorn, aflată la granița dintre Italia și Elveția.

Informația legată de operațiunea de căutare „la capacitate maximă” a fost confrimată de purtătorul de cuvânt al multimiliardarului.

Într-un mesaj publicat în ziarul german Handelsblatt, fratele lui Karl-Erivan, Christian Haub, a declarat că omul de afaceri este un schior experimentat și un bun alpinist.

De asemenea, Christian Haub a precizat că familia bogătașului este însă pregătită pentru „vești proaste”.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu