UN MILIARD de iPhone-uri! Apple se laudă cu un record impresionant

Apple a lansat primul său smartphone în 2007, iar în cei nouă ani de existenţă a reuşit să doboare toate recordurile de vânzări din trecut, scrie go4it.ro.

Tim Cook, CEO-ul companiei, a anunţat ieri printr-un e-mail către angajaţi că a fost vândut iPhone-ul cu numărul 1 miliard cândva în cursul săptămânii trecute.

Această veste vine la două zile după ce Apple a publicat raportul de venituri pe trimestrul doi al lui 2016, în care au fost înregistrate scăderi masive de vânzări pentru iPhone-uri şi alte produse hardware.

În mesajul său, Cook a declarat că „iPhone-ul a devenit unul dintre cele mai importante, revoluţionare şi de succes produse din istorie”. În anii ce au urmat, produsele companiilor rivale au ajuns iPhone-ul din urmă şi chiar l-au depăşit din anumite puncte de vedere, însă acestea nu au convins foarte mulţi fani să treacă pe alte platforme.

Chiar dacă vânzările de iPhone-uri au început să scadă în ultimele câteva luni, compania tot a reuşit să vândă peste 40 de milioane de unităţi în trimestrul al doilea din 2016. Desigur, aceste vânzări includ toate modelele de iPhone disponibile la vânzare: iPhone SE, iPhone 6 şi 6S.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu