Un microbuz de rută, răsturnat pe şoseaua Chișinău-Hâncesti. 21 de persoane au ajuns la spital (IMAGINI CU IMPACT EMOŢIONAL)

(UPDATE 19:07) La volanul autoturismului se afla un bărbat de 59 de ani, care se deplasa regulamentar.

(UPDATE 15:24) Potrivit datelor Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, 21 de persoane, printre care un bebeluş de patru luni şi alţi doi minori, au ajuns la spital cu diverse răni, după ce microbuzul de pe linia Chişinău-Basarabeasca, în care se aflau oamenii, a fost lovit frontal. 

Unul dintre copii este în stare extrem de gravă. Din cei 18 adulţi internați - trei pacienți sunt în stare gravă, iar 15 sunt în stare stabilă.

La fața locului, s-au deplasat patru echipe AMUP din Hâncești și două echipe din Ialoveni.

Totodată, a fost implicată și echipa AVIASAN, care împreună cu un neurochirurg și reanimatolog s-au deplasat la Spitalul Raional Hîncești, unde sunt internați pacienții.

(UPDATE 13:41) Accidentul s-a produs în preajma localității Fundul-Galbenei, raionul Hâncești. Apelul la serviciul 112 a fost înregistrat la ora 11:56 de minute. La fața locului s-a deplasat şi un echipaj de pompieri. Ajunși, salvatorii au stabilit că în urma accidentului o persoană din autoturismul Volkswagen Golf a rămas blocată între fiare.

Angajații IGSU au efectuat lucrări de descarcerare în cel mai scurt timp, iar persoana a fost predată medicilor pentru ulterioare îngrijiri medicale.

Conform datelor preliminare paisprezece persoane din microbuzul de rută au suferit diverse traumatisme și au fost preluați de Serviciul asistență medicală urgentă la spital. Circumstanțele și cauza producerii accidentului urmează a fi stabilite de organele de drept.

(13:34) Potrivit informaţiilor preliminare, 24 de persoane au fost transportate la spital, în urma accidentului. Printre răniţi sunt şi trei copii, printre care și un bebeluş de doar patru luni. 

(13:07) Accident grav pe şoseaua Chișinău-Hâncesti. Din primele informaţii, se cunoaşte că un microbuz de rută s-a lovit cu un automobilCel puţin şase persoane au avut de suferit.

În urma impactului, maxi-taxiul s-a răsturnat pe marginea drumului. Este vorba despre microbuzul de pe ruta Chişinău- Basarabeasca.

Potrivit oamenilor legii, la faţa locului a intervenit o autospecială a pompierilor, ambulanţa, dar şi oamenii legii.

În urma accidentului, şoseaua a fost blocată.  

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu