Un microbuz cu 14 pasageri, RĂSTURNAT pe şosea la Sociteni. Pompierii, la faţa locului

Un microbuz de rută s-a răsturnat în apropiere de satul Soticeni, raionul Ialoveni. În microbuz se aflau 14 pasageri care nu au fost răniţi gravi.

La faţa locului au intervenit oamenii legii şi pompierii.

Potrivit INP, până la această oră, pe drumurile din țară s-au produs şase accidente rutiere, soldate cu 28 de răniţi.

Pe drumurile naţionale sunt implicate 53 de echipaje ale INP care activează în mod sporit întru fluidizarea traficului rutier.

PUBLIKA.MD aminteşte că, astăzi, au avut loc alte două accidente grave pe drumurile naţionale. 23 de persoane au ajuns la spital cu diverse răni.

În primul caz, 17 oameni au fost răniţi, după ce microbuzul în care se aflau a derapat şi s-a răsturnat într-un şanţ de pe marginea drumului, în apropiere de satul Ustia. La volan se afla un bărbat de 27 de ani. Acesta ducea mai mulţi muncitori la o întreprindere din Dubăsari.

Tot în această dimineaţă, patru oameni au fost transportaţi la spitalul din Hânceşti pentru îngrijiri medicale, după ce un microbuz de pe ruta Chişinău-Cahul a derapat. Accidentul s-a produs în această dimineaţă la ieşirea din localitatea Sărata Galbenă. Şoferul în vârstă de 31 de ani a pierdut controlul volanului, s-a izbit violent într-un copac, iar apoi s-a răsturnat.

Potrivit poliţiştilor, coliziunea a avut loc din cauza poleiului format pe carosabil. În microbuz se aflau 19 pasageri. Trei bărbaţi, două femei şi un adolescent au fost transportaţi la spital, iar ceilalţi călători s-au ales cu o sperietură zdravănă. Oamenii au fost preluaţi de un alt maxi-taxi pentru a ajunge la destinaţie. Microbuzul implicat în accident avea cauciucuri de iarnă.

PUBLIKA.MD aminteşte că fenomenele se vor intensifica, pentru că de la ora 15:00 va intra în vigoare un Cod Galben de precipitaţii. Avertizarea meteorologilor va fi valabilă până la miezul nopţii. 

Citeşte şi: VREME REA în Moldova. Un ZIL s-a răsturnat în apropiere de Gura Camencii, Florești (FOTO)

Citeşte şi: ACCIDENT după ACCIDENT în ţară. O maşină S-A RĂSTURNAT pe şoseaua Chişinău-Orhei (VIDEO)

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu