Un microbuz al organizatorilor protestului "DA" a încercat să intre în polițiștii care asigurau ordinea! Şoferul se va alege cu dosar penal

Embed:

Poliţia vine cu precizări privind altercaţiile din în timpul protestului din preajma Televiziuni publice Moldova 1. Potrivit oamenilor legii, în timpul menţinerii ordinei şi siguranţei publice, un microbuz de model Mercedes Sprinter a intrat în mulţime şi s-a deplasat în direcţia cordonului viu de poliţişti, punând în pericol viaţa şi sănătatea celor prezenţi la protest.

Bărbatul aflat la volan, care s-a demonstrat că nu este proprietarul mașinii, a fugit de la fața locului.

Ulterior și proprietarul automobilului, un bărbat de 43 de ani din raionul Hâncești, a încercat să fugă de la fața locului, deplasându-se pe contrasens cu mijlocul de transport, unde a fost stopat de agenții de patrulare și escortat la Inspectorat pentru documentare. 

Poliţia desfăşoară măsuri speciale de investigaţii pentru identificarea şi localizarea şoferului care a intrat cu microbuzul în mulțime.

Pe acest fapt s-a dispus iniţierea unei cauze penale, iar microbuzul va fi ridicat în calitate de corp delict conform procedurii.

Citeşte şi: Protest eșuat al opoziției. Unii manifestanţi au fost agresivi, iar alţii s-au arătat dezamăgiţi: Ce demnitate mai vor ei și ce adevăr?

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu