Un membru important al trupei Red Hot Chili Peppers, SPITALIZAT DE URGENȚĂ

Anthony Kiedis, solistul trupei californiene de rock Red Hot Chili Peppers, a fost spitalizat duminică acuzând dureri puternice de stomac, iar concertul pe care trupa îl avea programat în aceeași zi în amfiteatrul Irvine Meadows din California a fost anulat, scrie agerpres.ro.

Basistul trupei, Flea, a făcut acest anunț despre colegul său în vârstă de 53 de ani în fața celor care veniseră la concert.

"Anthony este în drum spre spital, în acest moment și nu putem ține concertul seara asta. Ne pare foarte rău. Suntem foarte triști. Vă iubim mult și trăim pentru rock. Dar din păcate s-a întâmplat o chestiune medicală și trebuie tratată", a spus el.

Legendara trupă a anunțat recent lansarea celui de al 11-lea album de studio, "The Getaway", care va apărea pe piață la 17 iunie, din care a făcut public un prim extras, piesa "Dark Necessities".

Albumul constituie o revenire a trupei americane după o pauză de cinci ani de la publicarea precedentului lor album, "I'm With You", care a urcat în 2011 pe primul loc în topurile din 18 țări.

Trupa, care are prevăzut un turneu pentru vara aceasta, nu a dat alte detalii privind starea de sănătate a solistului, dar nu a anunțat nici suspendarea vreunui concert dintre cele deja programate.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu