Un meci din optimele de finală din Copa Sudamericana, afectat de furtună

Embed:

Furtuna le-a dat mari bătăi de cap organizatorilor partidei din optimele de finală din Copa Sudamericana dintre Deportes Tolima şi Sportivo Luqueño. Meciul a început cu o întârziere de jumătate de oră, din cauza lipsei de energie electrică.

Înainte de startul partidei dintre Sportivo Luqueño şi Deportes Tolima o furtună a cauzat o pană de curent la stadionul din Bogota. Spectatorii nu s-au plictisit şi au făcut un show de lumini în tribune.

După jumătate de oră a început meciul. În prima manşă din optimi, cele două formaţii au remizat , scor 1-1, iar în meciul retur, Deportes Tolima a rămas în inferioritate numerică în minutul 73 după ce Danovis Banguero a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe.

Patru minute mai târziu, Luis Mino a stabilit rezultatul final de 1-0 pentru Sportivo Luqueño, care s-a calificat în sferturi cu scorul general de 2-1.

Într-un alt meci, Santa Fe a câştigat cu 1-0 manşa secundă din optimi cu Emelec şi s-a calificat în sferturi. Singurul gol al partidei a fost marcat de Wilson Morelo, în prelungirile primei reprize.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu