Un MARŞ al TĂCERII în susţinerea familiei tradiţionale va fi organizat mâine de către Mitropolia Moldovei

Embed:

Mitropolia Moldovei va organiza mâine dimineaţă un marş al tăcerii în susținerea familiei tradiționale.

Enoriaşii şi preoţii sunt chemaţi să promoveze familia ca fiind locul în care copiii deprind dragostea, respectul şi încrederea în viitor.
Participanţii la marş vor merge pe jos de la Mănăstirea Ciuflea din Capitală până la monumentul lui Ştefan cel Mare şi Sfânt. Procesiunea va fi condusă de mitropolitul Vladimir, care va ține şi un discurs. Asemenea evenimente au fost organizate şi în anii precedenţi.

Un alt marş, al solidarităţii, va fi organizat duminică de către minorităţile sexuale, care vor să le transmită oamenilor că ceea ce ne face diferiţi nu este un motiv pentru discriminare.

De-a lungul anilor, mai multe partide şi organizaţii neguvernamentale s-au alăturat mişcării LGBT din Moldova. În 2017, la evenimentele organizate de reprezentanţii minorităţilor sexuale a participat şi liderul organizaţiei ANTIFA, fostul deputat comunist Grigore Petrenco.

Solidară cu reprezentanţii comunităţii LGBT este şi preşedintele PAS, Maia Sandu.

În data de 8 Martie 2018, ea a participat la un marș pentru apărarea drepturilor acestora. Iar în toamna anului 2016, liderul unei cunoscute organizaţii de promovare a minorităţilor sexuale i-a îndemnat pe homosexuali şi lesbiene să o voteze pe Maia Sandu la alegerile prezidenţiale.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu