Un mare magazin de electrocasnice din centrul Capitalei a fost spart. Ce au furat (VIDEO)

Căutaţi pentru comiterea unui furt. Este vorba de nişte persoane necunoscute care în dimineaţa zilei de 12 mai curent, în jurul orei 04:00, ar fi pătruns într-un magazin de electrocasnice, amplasat pe strada Iurie Gagarin din sectorul Centru al Capitalei, de unde ar fi sustras mai multe telefoane mobile.

Potrivit oamenilor legii, indivizii au acţionat destul de repede, reuşind să fure bunurile în doar 17 secunde.

La declanşarea alarmei, la faţa locului s-au deplasat mai multe maşini a unei paze particulare care asigura securitatea imobilului. Aceştia au depistat uşa centrală deschisă forţat.

Ulterior, la locul incidentului a ajuns şi un echipaj al Batalionului de Patrulare şi Reacţionare Operativă şi Grupa Operativă a Inspectoratului de Poliţie Centru pentru a cerceta cazul.

Potrivit poliţiştilor, din imaginile surprinse de camerele de supraveghere, în magazin ar fi pătruns două persoane cu cagule pe cap care s-au îndreptat spre masa unde erau telefoanele mobile, după care au dispărut, fugind într-o direcţie necunoscută. Preţul bunurilor furate variază de la 6.000 la 19.000 de lei.

Pe marginea acestui caz a fost pornită o cauză penală pentru furt. Actualmente, forţele de ordine întreprind măsurile necesare pentru a identifica şi a trage la răspundere pe făptaşi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu