Un inel de şapte carate va fi propus spre vânzare de celebra casă de licitaţie Christie's la Geneva

Atenţia colecţionarilor şi a bogaţilor cu gusturi nobile este concentrată în această perioadă pe un inel de şapte carate, care va fi propus spre vânzare de celebra casă de licitaţie Christie's la Geneva. Preţul de pornire al bijuteriei cu diamant albastru este de 14 milioane de dolari.

"Admiraţi un diamant de şapte carate, tăiat delicat în formă dreptunghiulară şi după cum puteţi vedea este absolut curat. Piatra ne-a fost livrată de un colecţionar privat, pe care a cumpărat-o cu mulţi ani în urmă", a spus Rahul Kadakia, reprezentant al casei de licitaţie Christie's.

Sotheby's, o altă casă celebră de licitaţie, vine şi ea cu o ofertă tentantă. Îşi propune să încaseze bani grei de pe urma vânzărilor de accesorii sublime care datează din secolul trecut.

"Acest frumos colier de smarald și diamant a fost realizat de Cartier în anii '70. Mai are smaralde din Columbia de peste 160 de carate, cu o cantitate minoră de ulei în fisuri. Pietrele sunt de foarte bună calitate", a zis Benoit Repellin, directorul casei de licitaţie Sotheby's. 

Cele două case de licitaţii mai propun bijuterii rare cu safire, rubine şi smaralde din Columbia.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu