Un grup infracțional din Capitală, specializat pe tâlhării, reținut de polițiști (VIDEO)

Embed:

Polițiștii au destructurat și reținut membrii un grup infracțional specializat în comiterea atacurilor tâlhărești pe teritoriul Capitalei.

Indivizii s-au dovedit a fi locuitori a capitalei cu vârstele cuprinse între 33 ani și 40 de ani, anterior judecați pentru comiterea infracțiunilor de furt, tâlhărie și șantaj.

În urma măsurilor speciale de investigații şi acţiunilor de urmărire penală forțele de ordine au acumulat probe suficiente, care confirmă implicarea acestora în săvîrşirea a patru atacuri tâlhărești comise în sect. Botanica și Ciocana, pe parcursul lunii ianuarie.

Fiecare din membrii grupului infracțional aveau rolurile bine determinate în comiterea infracțiunilor.

Doi din ei stăteau de pândă iar al treilea prin acces liber intra în magazinele alimentare și amenințând vânzătoarele cu un obiect asemănător unui pistol sustrăgea mijloacele financiare din aparatele de casă după care dispăreau  într-o direcție necunoscută.

Astfel prin acțiunile lor au cauzat un prejudiciu în sumă de circa 11.000 lei.

Indivizii au fost reținuți pe un termen de 72 de ore în Izolatorul Direcției de Poliție a mun. Chișinău și sut cercetați penal pentru tâlhărie, care conform legislației penale în vigoare se pedepsește cu închisoare pe un termen de la 8 ani la 10 ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu