Un grup de unioniști a mers la Preşedinţia de la Chişinău să-l felicite pe Vladimir Putin. Ce cadouri i-a transmis (VIDEO)

Embed:

Liderul de la Kremlin, Vladimir Putin, îşi sărbătoreşte, astăzi ziua de naştere. În acest context, un grup de unioniști a mers la Preşedinţia de la Chişinău să-i transmită un mesaj. 

"Suntem aici cu ocazia zilei de naştere a preşedintelui Federaţiei Ruse, Vladimir Putin. Vrem să-l felicităm, să-i dorim sănătate, luciditate şi respect faţă de alte naţiuni. Totodată, pentru că suntem oameni educaţi, nu am venit cu mâna goală, ci cu nişte cadouri: o hartă a României Mari și o sticlă de vin "Maluri de Prut". Ştim că în Rusia s-a consumat foarte mult vin rus până nu s-a descoperit miraculos că ar fi fost "otrăvitor" pentru a ne şantaja. Ştim că Igor Dodon a dus anterior cadouri lui Putin, în special harta Moldovei Mari, de asta îl rugăm pe şeful statului, care pupă papucii de câteva ori pe săptămână lui Putin, să transmită aceste daruri din partea noastră din toată inima", a declarat Vlad Bileţchi, liderul "UNIREA-ODIP".

Amintim că, anterior, mai mulţi lideri ai partidelor politice şi ai unor organizaţii neguvernamentale, au menţionat că preşedintele Igor Dodon nu reprezintă interesele ţării, ci execută cerinţele Moscovei.

În iunie, PUBLIKA.MD a intrat în posesia unui material video, care confirmă faptul că Igor Dodon vrea federalizarea Republicii Moldova. Șeful informal al PSRM, Igor Dodon, a cerut, la insistența Moscovei, ca liderul PDM de atunci, Vlad Plahotniuc, să accepte federalizarea Moldovei. Dodon a venit cu aceste solicitări la sediul democraților, pe data de 7 iunie. 

Citeşte şi: PROBĂ VIDEO: Igor Dodon a insistat pe federalizarea Republicii Moldova 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu