Un grup de tineri a întâmpinat cu proteste la aeroport cinci ofiţeri ruşi, porniţi spre Tiraspol

Cinci ofiţeri din Federaţia Rusă au fost întâmpinaţi cu proteste în Moldova. Un grup de de tineri i-a aşteptat pe aceştia la Aeroport.

Organizatorii manifestaţiei au declarat pentru Deschide.md că ofiţerii ruşi au fost însoţiţi fiecare separat de câte doi poliţişti până la maşinile cu numere transnistrene care îi aşteptau în faţa Aeroportului.

"La un moment dat noi am pus pancarta în faţa unei maşini negre cu numere transnistrene, în jurul căreia erau cei mai mulţi poliţişti. I-au scos pe rând... Mai întâi au ieşit doi, apoi încă trei", ne-a declarat Vlad Bileţchi, unul din organizatorii manifestaţiei.

Zeci de tineri au mers la aeroport să-i întâmpine pe ofiţerii ruşi. Aceştia au întins mai multe pancarte, pe una dintre care scria "Armata rusă, afară!". Activista Corina Bezer na spus că drumul până la Aeroport este plin de poliţişti.

Din grupul ofiţerilor ruşi trebuia să facă parte şi comandantul adjunct al Forţelor Terestre în cadrul armatei ruse, Generalul Alexandr Lenţov, cel care a condus operaţiunile militare în Donbas, însă acesta va fi înlocuit cu altcineva pe ultima sută de metri.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu