Un grup de ortaci ai Maiei Sandu şi Andrei Năstase, AGRESIVI CU JURNALIŞTII: O echipă de filmare Publika TV, agresată de protestatari

Embed:

Libertatea de exprimare și drepturile presei sunt lozinci frumoase, dar aplicate selectiv și doar față de presa docilă. Această abordare o au pretinșii activiști civici subordonați unor politicieni, care dau dovadă de comportament de bădărani în raport cu jurnaliștii incomozi.

Un grup de ortaci ai Maiei Sandu şi Andrei Năstase, care și-au întins câteva corturi în Grădina Publică Ştefan cel Mare, au luat la rost echipa de filmare a Publika TV doar pentru că şi-a permis să le adreseze câteva întrebări în spațiu public.

Activistul DA Valeriu Paşa nu s-a oprit aici. A insistat că jurnaliștii trebuie să îi dea raport despre ce, unde și când planifică să filmeze.

"- Noi nu trebuie să ne cerem permisiune.

- Ba da, trebuie să vă cereţi voie.

Dar la ce eveniment aţi fost aici alături?", a spus activistul DA, Valeriu Paşa.

Activiştii opoziţiei moldoveneşti au preluat, se pare, moda patronului lor Andrei Năstase, care în repetate rânduri a atacat şi intimIdat jurnaliştii incomozi.

Potrivit legii, libertatea presei în ţara noastră constituie un drept fundamental, iar cenzura de orice fel este interzisă.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu