Un german va petrece următorii ŞAPTE ANI după gratii. Acesta a angajat ilegal O MIE de români LA O ABATOARE

O instanță din orașul german Duisburg l-a condamnat la 7 ani de închisoare pe un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Rheurdt, care a angajat ilegal aproape 1.000 de români în abatoare. 

Omul este acuzat de procurori că a organizat în zonă "o mafie a cărnii", provocând o evaziune fiscală de milioane de euro.

Site-ul nrz.de arată că omul nici măcar nu plătea la timp salariile românilor angajați în abatoare, chiar dacă sumele pe care le primeau aceștia erau foarte mici (între 1,5 și 6 euro pe oră).

Un comunicat al instanței din Duisburg arată că neamțul se folosea "de o rețea de companii din Germania și străinătate utilizând facturi false și contracte fictive de muncă".

Procurorii îl acuză că a păgubit statul cu 20 de milioane de euro, însă până acum s-au găsit dovezi doar pentru o evaziune de 6,5 milioane. Procesul lui a început în luna octombrie a anului trecut și s-a finalizat recent.

El a fost condamnat la aproximativ 7 ani de închisoare, iar un complice a primit 5 ani de stat în spatele gratiilor. Alți doi apropiați de-ai lui au fost plasați în control judiciar. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu