Un fulger a lovit un bloc din Capitală (VIDEO)

Embed:

Un fulger a lovit un bloc din Capitală. S-a întâmplat în timpul ploii abundente din această după amiază în sectorul Râşcani al Capitalei. 

Din imagini se vede că fulgerul a provocat o explozie la contactul cu blocul şi au sărit în aer scântei şi bucăţi de faţadă.

Solicitată telefonic de PUBLIKA.MD, ofiţerul de presă al IGSU, Liliana Puşcaşu a declarat că deocamdată nu au fost făcute solicitări de intervenţie a pompierilor în acest caz. 

CITEŞTE ŞI: IMAGINEA ZILEI ÎN CAPITALĂ. Mai mulți șoferi și-au adăpostit mașinile de ploaie într-o benzinărie (FOTO)

CITEŞTE ŞI: Trafic îngreunat în Capitală din cauza ploii abundente. Mașinile circulă cu dificultate pe străzile inundate (VIDEO)

PUBLIKA.MD aminteşte că meteorologii au emis pentru următoarele două zile cod galben de averse însoțite de descărcări electrice. Avertizarea a intrat în vigoare de astăzi.

O situaţie critică este prognozată începând de astăzi până pe data de 30 iunie, ora 18:00, când cantitatea de precipitaţii ar putea ajunge, în unele regiuni, între 15-25 l/m2 în 12 ore.

Specialiştii atenţionează că ploile, pe alocuri, vor fi însoţite de grindină, iar vântul va avea o viteză de peste 70 de kilometri pe oră. 

Dacă ai fost martorul unei situaţii interesante, expediază imaginile surprinse pe adresa contact@publika.md sau prin intermediul opţiunii ŞTIREA TA, de pe site-ul PUBLIKA.MD, iar acestea vor fi văzute de o țară întreagă. 

Totodată, puteți să ne trimiteți materiale și pe  sau  Whatsapp la telefonul 060 88 11 00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu