Un fost ŞEF de la JURNAL TV către Nastase: Andrei, îţi propun să devii şofer de camion, o să faci câte 10 MII DE DOLARI (VIDEO)

Andrei Năstase ar putea avea un salariu de 10.000 de dolari, dacă ar accepta funcţia propusă de către un fost director al Departamentului de stiri de la Jurnal TV.

Gabriel Călin i-a propus liderului PPDA să devină șofer de camion, dar și bani pentru școlarizare în domeniu.

Într-un filmuleț postat pe facebook, jurnalistul a făcut haz de necaz pe seama lui Năstase, după ce liderul PPDA a spus ieri că salariul de deputat nu-i ajunge pe a-și acoperi cheltuilele.

"Andrei, am înțeles că nu-ți ajunge salariul de deputat și nu-ți poți acoperi nici măcar cheltuielele cu salariul de deputat. Eu îți propun să devii șofer de camion, o să faci între șase și zece mii de dolari, asta dacă o să muncești, dar văzând cum uneori îți mai asudă bușile, nefăcând nimic, mă tem eu că o să-ți vină greu. Pot să te ajut cu niște bani pentru școlarizare, mi-i dai tu când iei face, dar asta trebuie să vrei. Repet, dacă nu-ți ajung bani din salariul de deputat și-ți pare unul prea mic, noi te așteptăm", a spus fostul director al Departamentului stiri de la Jurnal TV, Gabriel Călin.

PUBLIKA.MD amintește că după ce a primit primul salariu de deputat, Andrei Năstase s-a arătat nemulțumit de banii primiți și a spus că sunt insuficienți pentru a-și acoperi cheltuielile.

CITEȘTE ȘI: Năstase se plânge că salariul de deputat este prea mic: Nu cred că-ţi ajunge pentru toate cheltuielile

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu