Un fost hocheist canadian a câştigat pentru prima dată o cursă de patinaj viteză

Embed:

Canadianul Scott Croxall, care a practicat hocheiul la nivel de juniori, s-a impus în etapa Mondialului de patinaj viteză de la Helsinki.

Scott Croxall, fratele mai mic al campionului mondial, Kyle Croxall, a câştigat a doua etapă a Campionatului Mondial de patinaj viteză, care s-a desfăşurat în capitala Finlandei, Helsinki.

Croxall l-a depăşit în finală pe Marco Dallago, din Austria, iar podiumul a fost completat de americanul Cameron Naasz.

Astfel, Scott Croxall a obţinut prima sa victorie din carieră într-o etapă a Campionatului Mondial de patinaj viteză:  "Mă simt uimitor. Atunci când treci primul linia de sosire simţi emoţii senzaţionale. Am muncit o perioadă lungă de timp pentru acest succes."

Scott Croxall a practicat hocheiul pe gheaţă la nivel de juniori. La cea de-a doua etapă a competiției masculine au participat 80 de sportivi din 24 de ţări, care s-au întrecut în proba de patinaj viteză pe o distanţă de 406 de metri, în faţa a mii de spectatori.

Următoarea etapă a Campionatului Mondial de patinaj viteză va avea loc pe 21 februarie, în capitala Irlandei de Nord, Belfast. Ultima etapă este programată în luna martie, în Canada.

 

 

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu